Centropen

Centropen logo

A Centropen cég története 1940-es években kezdődött, amikor egy volt bőrdíszműves elkezdett töltőtollakat készíteni. A tollak sikeresek lettek és hamarosan egy kis manufaktúra létesült a csehországi Dačice-ben. A vállalkozás lassan növekedett és később az OMEGA nevet kapta. Az 1948-ban években az üzemet államosították és több hasonló vállalkozással összeolvasztották, létrehozva a Centropen vállalatot. A vállalatot a cseh rendszerváltás után privatizálták és máig cseh privát részvényesek tulajdona.

A Centropen napjainkban Csehország és Közép-Európa egyik legnagyobb írószergyártója. Termékeikre jellemző az európai minőség és a racionális, megfizethető ár. Több visszajelzés szerint a magyar piacon az egyik legkedvezőbb ár-érték aránnyal rendelkező írószermárka. Minden termékük, beleértve az alkatrészeket is, Csehországban készül.

Itt megtekinthető a teljes Centropen katalógus (angol nyelven). Rendelésre bármilyen Centropen terméket tudunk szolgáltatni, webáruházunkban csak a készleten levő termékeinket tűntettük fel. Minden kérdést szívesen fogadunk, forduljon hozzánk bátran!

[Letöltés] (PDF ~12 Mb)